Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
ochrana osobnich udaju podle obecneho narizen i gdpr - poznatky z aplikacni praxe

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe # Studio W






Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další.Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky* Věcná působnost právní úpravy* Místní působnost právní úpravy* Osobní působnost právní úpravyZákladní pojmosloví ochrany osobních údajů (ve světle rozhodovací praxe vysokých soudů, mezinárodních soudních institucí a doporučení evropských orgánů), jeho provedení v aplikační praxi a související otázky:* Osobní údaj, citlivý údaj* Zpracování osobních údajů* Správce osobních údajů* Zpracovatel osobních údajů* Společní správci osobních údajů* Subjekt údajů* Souhlas se zpracováním osobních údajů* Právo být zapomenut* Právo na přenositelnost údajů atd.Základní práva a povinnosti v oblasti ochrany osobních údajů, základní rámec zpracování osobních údajů, včetně příkladů z aplikační praxe* Stanovení účelu, způsobu a prostředků zpracování* Identifikace právního titulu ke zpracování osobních údajů* Povinnosti související s minimalizací zásahu do chráněných zájmů (doba uchování, rozsah zpracovávaných osobních údajů, přesnost údajů atp.)* Informační povinnost vůči subjektům údajů* Zabezpečení zpracovávaných osobních údajů a související dokumentace, včetně předběžného posouzení* Práva subjektu údajů vůči správci osobních údajů* Povinnost oznámit bezpečnostní incident Úřadu pro ochranu osobních údajůPověřenec pro ochranu osobních údajů (postavení, práva a povinnosti)Vztah správce a zpracovatele osobních údajů* Správce a zpracovatel osobních údajů* Společní správci osobních údajů* Smluvní úprava poměrů správce a zpracovatele osobních údajů* Odpovědnost správce a zpracovatele osobních údajůÚřad pro ochranu osobních údajů a jeho působnost* Působnost Úřadu pro ochranu osobních údajů* Procesní aspekty ochrany osobních údajůZákladní otázky předávání osobních údajů do třetích zemí* Pojem třetí země* Způsoby a garance pro předávání osobních údajů do třetích zemí


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Jakub MORÁVEK, Ph.D., advokát, tajemník a odborný asistent na katedře pracovního práva Univerzity Karlovy, je garantem několika předmětů vč. Ochrany osobních údajů, 2010 – 2012 ředitelem odboru právní podpory a schengenské spolupráce Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • Na základě Vaší objednávky obratem obdržíte vstupenku[y] a fakturu. Zaslané přihlášky jsou závazné. Jako doklad o zařazení do semináře Vám zašleme vstupenku[y], plánek umístění našich učeben a proformafakturu. Vstupenka je přenosná. Daňový doklad Vám zašleme po přijetí platby nebo po uskutečnění kurzu . Kurzovné můžete uhradit i v hotovosti na kurzu , kde Vám bude vystaven doklad o zaplacení.
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --

SEARCHŠkolení: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ


Květen 2019 # Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Budete seznámeni s důležitými změnami, které přineslo v roce 2018 Obecné nařízení ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Červen 2019 # Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Květen 2019 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe

Strana: | >> 1 << | Celkem: 6 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | OCHRANA | OSOBNÍCH | ÚDAJŮ | podle | obecného



http://studium-kurzy.cz/skoleni_81873_ochrana-osobnich-udaju-podle-obecneho-narizeni-gdpr---poznatky-z-aplikacni-praxe.html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  HANNDE.com HandMade - Prodej rukodělných výrobků
PraceJobs.com Volné pracovní místa





Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde