Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
tiskova konference od a do z aneb jak na eve nty pro media (patecni dopoledni workshop)

Studium-Kurzy.cz

ŠKOLENÍ: Tisková konference od A do Z aneb jak na eventy pro média (páteční dopolední workshop) # 1. VOX a.s.

Workshop o tom, jak úspěšně zvládnout organizaci akcí pro média – kdy, jak a zda vůbec svolat tiskovou konferenci nebo briefing, kdy volit jiné možnosti setkání s novináři a co všechno to může obnášet. * Tisková konference od A do Z aneb jak na eventy pro média • kdy má smysl pořádat tiskovou konferenci - briefing, • alternativy setkání s médii, • příprava před akcí – koho pozvat, koho zapojit, • jak vybrat a zajistit místo akce, • jak a jaké podklady nachystat pro média, • jak tiskovou konferenci - briefing moderovat a vést, • tipy a triky jak být kreativní tak akorát, • praktické zkušenosti lektorky s vedením akcí pro média.

Obsah kurzu - školení     Tisková konference od A do Z aneb jak na eventy pro média• kdy má smysl pořádat tiskovou konferenci - briefing,• alternativy setkání s médii,• příprava před akcí – koho pozvat, koho zapojit,• jak vybrat a zajistit místo akce,• jak a jaké podklady nachystat pro média,• jak tiskovou konferenci - briefing moderovat a vést,• tipy a triky jak být kreativní tak akorát,• praktické zkušenosti lektorky s vedením akcí pro média.

Cíl školení - poznámka ke kurzu     Workshop o tom, jak úspěšně zvládnout organizaci akcí pro média – kdy, jak a zda vůbec svolat tiskovou konferenci nebo briefing, kdy volit jiné možnosti setkání s novináři a co všechno to může obnášet.

Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • Neuvedeno
  • Ing. Hana Hejsková certifikovaná lektorka, konzultantka komunikačních projektů
  • Po objednání obdržíte na Vámi uvedený e-mail zálohovou fakturu s organizačními pokyny. Částku je možno uhradit hotově v místě konání nebo bankovním převodem. Počítačové kurzy je možné platit pouze bezhotovostně. Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře.

SEARCHKurzy: Tisková konference

Strana: | >> 1 << | Celkem: 0 seminářů, kurzů a/nebo školení