Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr - poverenec spravce tvorba analyz o chrany osobnich udaju (akreditace pravo na in formace a ochrana osobnich udaju v cinnosti u sc)

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A -GDPR - Pověřenec, správce, tvorba analýz ochrany osobních údajů (akreditace-Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC) # AliavesCo., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV : Obsah: 1. Základní zásady GDPR a jejich promítnutí do povinností správce 2. Definice pojmů, vč. pojmu osobní údaj 3. Povinnosti a) Povinnosti shodné s dosavadními podle zákona o ochraně osobních údajů b) Nové povinnosti * Záznamy o činnostech zpracování * Oznamování bezpečnostních i




: Obsah: 1. Základní zásady GDPR a jejich promítnutí do povinností správce 2. Definice pojmů, vč. pojmu osobní údaj 3. Povinnosti a) Povinnosti shodné s dosavadními podle zákona o ochraně osobních údajů b) Nové povinnosti * Záznamy o činnostech zpracování * Oznamování bezpečnostních incidentů * Jmenování pověřence * Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů 4. Nová práva subjektu údajů * právo na výmaz * právo na přenositelnost * právo vznést námitku, atd. 5. Metodické dokumenty WP29


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů a na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 – 10:30 přednáška 10:30 – 11:00 přestávka 11:00 – 12:30 přednáška 12:30 – 13:00 přestávka 13:00 – 15:00 přednáška
  • 1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí. 2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem. 3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem - potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka. 4. Platební podmínky: a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci. b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí. c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247 - 0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře. 5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá. 6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. 7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce. 8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak. 9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn. 10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci. 11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101 - 2000 Sb. 12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob. 13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě. Za pořadatele Aliaves Co., a.s. ředitel společnosti
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --

SEARCHKurzy: GDPR


Březen 2018 # Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Budete seznámeni s důležitými změnami, které přinese s účinností od května ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Cílem semináře je seznámit vás s relevantními aspekty ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR se zaměřením na finační sektor. Na konci školení budete schopni identifikovat konkrétní kroky, které musí finanční instituce podstoupit k dosažení souladu s novým nařízením. Odnesete si informace o praktických aspektech ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Březen 2018 # Seminář vychází z několikaletých zkušeností při budování systémů pro řízení ochrany osobních údajů (DPMS) a jejich implementaci v praxi. Na případové studii a při využití praktických nástrojů zmapuje jednotlivé oblasti implementace (teoretických) požadavků obecného ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Prosinec 2017 # Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty a oddělení, jak se na jeho dopady co nejlépe připravit. Na základě praktických zkušeností budou účastníkům předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. * • základní změny, které přinese nová c...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jak se na jeho dopady co nejlépe připravit. Na základě praktických zkušeností budou účastníkům předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. * • změny, které přinese nová celoevropská právní úprava ochrany osobních údajů ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2017 - 679 (podle anglické zkratky často nazývaného jako GDPR) do procesů v rámci fungování hotelů a cestovních agentur a jak se vyhnout významným ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést d...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2017 - 679 (podle anglické zkratky nazývaného jako GDPR) do procesů společnosti či procesů v podnikání, a jak se vyhnout významným sankcím, které mnohdy mohou být až ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : Cílem konference je diskutovat s nejlepšími odborníky z oboru a z praxe o těchto otázkách: * Kde získám úplný seznam položek, které jsou osobním, příp. citlivým, údajem? * Je právo na výmaz osobního údaje v evidenci úplný? * Kdy osobní údaje z evidence mazat nemusím a kdy je smazat nemohu ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.


Únor 2018 # Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy pro zpracování osobních údajů dle GDPR; * Nový zákon o zpracování osobních údajů – výklad jeho částí dle návaznosti na GDPR; * Zvláštní právní ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


A -GDPR - Pověřenec, správce, tvorba analýz ochrany osobních údajů (akreditace-Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC)

Strana: | 1 << | 2 | >> 3 | Celkem: 26 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR



http://studium-kurzy.cz/skoleni_69240_a--gdpr---poverenec--spravce--tvorba-analyz-ochrany-osobnich-udaju-(akreditace-pravo-na-informace-a-ochrana-osobnich-udaju-v-cinnosti-usc).html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde