Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr ochrana osobnich udaju pro spravce po verence a dalsi osoby (akreditace - pravo na informace a ochrana osobnich udaju v cinnosti usc )

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) # Aliaves&Co., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Připravujeme




: Připravujeme


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 9:30 - 10:00 prezence účastníků 10:00 – 12:00přednáška 12:00– 12:15 přestávka 12:15 – 14:00 přednáška
  • Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --

SEARCHŠkolení: GDPR Ochrana


Listopad 2017 # Reagujte na změny a předcházejte finančním sankcím Zpracování osobních údajů je dnes nezbytnou součástí všech podnikatelských aktivit a výkonu veřejné správy, dotýká se prakticky každého z nás, ať z pozice zpracovatele (tzv. správce), nebo z pozice fyzické osoby, jejíž data jsou ...   Kurz od firmy: Top Vision
Říjen 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.


Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Připravujeme ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Říjen 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Od 7.9.2017 změna ceny !!!! Přihlášky doručené 7.9.2017 a pozdějji ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Říjen 2017 # GDPR – General Data Protection Regulation. Už nějakou dobu jedno z nejdiskutovanějších témat! Úlohou GDPR je zvýšit ochranu osobních dat občanů. Blíží se datum 25.5.2018, kdy nová legislativa EU vstupuje v platnost. Vznikne tak nový nástroj pro posuzování důvěryhodnosti subjektů trhu.  ...   Kurz od firmy: Top Vision
Listopad 2017 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést d...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Říjen 2017 # Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Prosinec 2017 # Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


Říjen 2017 # Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016 - 679 - EC), zkráceně GDPR, a požadavky na implementaci systémů ochrany dat dle této směrnice. Tento interdisciplinární kurz seznámí účastníky s ...   Kurz od firmy: ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills


A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )

Strana: | 1 << | >> 2 | Celkem: 12 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana | osobních | údajů



http://studium-kurzy.cz/skoleni_69239_a-gdpr-ochrana-osobnich-udaju-pro-spravce--poverence-a-dalsi-osoby-(akreditace---pravo-na-informace-a-ochrana-osobnich-udaju-v-cinnosti-usc-).html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde