Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr ochrana osobnich udaju v personalisti ce a vedeni organizace(akreditace - pravo na informace a ochrana osobnich udaju v cinnosti usc )

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A-GDPR- Ochrana osobních údajů v personalistice a vedení organizace(akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) # AliavesCo., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah semináře: V rámci semináře bude podrobně vysvětleno zejména následující Ústavní principy práva na ochranu osobních údajů a soukromí ve vztahu




Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah semináře: V rámci semináře bude podrobně vysvětleno zejména následující Ústavní principy práva na ochranu osobních údajů a soukromí ve vztahu k právu na informace a důvody pro přijetí právní úpravy na ochranu osobních údajů Základní právní prameny, základní pojmy ochrany osobních údajů, Účel zpracovávání osobních údajů Právní tituly pro zpracovávání osobních údajů se zvláštním zřetelem k zákonu o svobodném přístupu k informacím a NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016 - 679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95 - 46 - ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů Vysvětlení pojmů vyplývajících z nařízení GDPR, souhlasy subjektu údajů, šifrování,pověřenec pro ochranu osobních údajů, práva a povinnosti správce a zpracovatele, sankce, Oznamovací povinnost Povinnost vést záznamy o zpracováních osobních údajů shrnutí základních pravidel zpracování osobních údajů v personalistice. zpracování osobních údajů před uzavřením pracovního poměru (rozsah, zvláštní zákony). zpracování osobních údajů za trvání pracovního poměru (osobní spis zaměstnance, monitoring zaměstnanců, limity zákoníku práce). zpracování osobních údajů po ukončení pracovního poměru (archivace dokumentů, lhůty). Při přihlášení dvou posluchačů z jedné instituce má třetí posluchač účast zdarma! Akce platí pro přihlášky přijaté od 6.10.2017


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů a na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 –11:00přednáška 11:00 – 11:15 přestávka 11:15 – 13:00přednáška
  • 1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí. 2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem. 3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem - potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka. 4. Platební podmínky: a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci. b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí. c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247 - 0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře. 5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá. 6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. 7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce. 8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak. 9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn. 10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci. 11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101 - 2000 Sb. 12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob. 13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě. Za pořadatele Aliaves Co., a.s. ředitel společnosti

SEARCHŠkolení: GDPR


Březen 2018 # Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Budete seznámeni s důležitými změnami, které přinese s účinností od května ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Cílem semináře je seznámit vás s relevantními aspekty ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR se zaměřením na finační sektor. Na konci školení budete schopni identifikovat konkrétní kroky, které musí finanční instituce podstoupit k dosažení souladu s novým nařízením. Odnesete si informace o praktických aspektech ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Březen 2018 # Seminář vychází z několikaletých zkušeností při budování systémů pro řízení ochrany osobních údajů (DPMS) a jejich implementaci v praxi. Na případové studii a při využití praktických nástrojů zmapuje jednotlivé oblasti implementace (teoretických) požadavků obecného ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Duben 2018 # Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na správce a možnosti jejich realizace v praxi. Probereme příklady, jak ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Prosinec 2017 # Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty a oddělení, jak se na jeho dopady co nejlépe připravit. Na základě praktických zkušeností budou účastníkům předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. * • základní změny, které přinese nová c...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jak se na jeho dopady co nejlépe připravit. Na základě praktických zkušeností budou účastníkům předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. * • změny, které přinese nová celoevropská právní úprava ochrany osobních údajů ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2017 - 679 (podle anglické zkratky často nazývaného jako GDPR) do procesů v rámci fungování hotelů a cestovních agentur a jak se vyhnout významným ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Únor 2018 # Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2017 - 679 (podle anglické zkratky nazývaného jako GDPR) do procesů společnosti či procesů v podnikání, a jak se vyhnout významným sankcím, které mnohdy mohou být až ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : Cílem konference je diskutovat s nejlepšími odborníky z oboru a z praxe o těchto otázkách: * Kde získám úplný seznam položek, které jsou osobním, příp. citlivým, údajem? * Je právo na výmaz osobního údaje v evidenci úplný? * Kdy osobní údaje z evidence mazat nemusím a kdy je smazat nemohu ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.


Únor 2018 # Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy pro zpracování osobních údajů dle GDPR; * Nový zákon o zpracování osobních údajů – výklad jeho částí dle návaznosti na GDPR; * Zvláštní právní ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


A-GDPR- Ochrana osobních údajů v personalistice a vedení organizace(akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )

Strana: | 1 << | 2 | >> 3 | Celkem: 26 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana | osobních



http://studium-kurzy.cz/skoleni_69177_a-gdpr--ochrana-osobnich-udaju-v-personalistice-a-vedeni-organizace(akreditace---pravo-na-informace-a-ochrana-osobnich-udaju-v-cinnosti-usc-).html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde