Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr ochrana osobnich udaju v personalisti ce a vedeni organizace(akreditace - pravo na informace a ochrana osobnich udaju v cinnosti usc )

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A-GDPR- Ochrana osobních údajů v personalistice a vedení organizace(akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) # Aliaves&Co., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah semináře: V rámci semináře bude podrobně vysvětleno zejména následující Ústavní principy práva na ochranu osobních údajů a soukromí ve vztahu k právu na informace a důvody pro přijetí právní úpravy na ochranu osobních údajů Základní právní prameny, základní pojmy ochr




Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah semináře: V rámci semináře bude podrobně vysvětleno zejména následující Ústavní principy práva na ochranu osobních údajů a soukromí ve vztahu k právu na informace a důvody pro přijetí právní úpravy na ochranu osobních údajů Základní právní prameny, základní pojmy ochrany osobních údajů, Účel zpracovávání osobních údajů Právní tituly pro zpracovávání osobních údajů se zvláštním zřetelem k zákonu o svobodném přístupu k informacím a NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016 - 679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95 - 46 - ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů Vysvětlení pojmů vyplývajících z nařízení GDPR, souhlasy subjektu údajů, šifrování,pověřenec pro ochranu osobních údajů, práva a povinnosti správce a zpracovatele, sankce, Oznamovací povinnost Povinnost vést záznamy o zpracováních osobních údajů shrnutí základních pravidel zpracování osobních údajů v personalistice. zpracování osobních údajů před uzavřením pracovního poměru (rozsah, zvláštní zákony). zpracování osobních údajů za trvání pracovního poměru (osobní spis zaměstnance, monitoring zaměstnanců, limity zákoníku práce). zpracování osobních údajů po ukončení pracovního poměru (archivace dokumentů, lhůty).


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 –11:00přednáška 11:00 – 11:15 přestávka 11:15 – 13:00přednáška
  • Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --

SEARCHŠkolení: GDPR


Listopad 2017 # Reagujte na změny a předcházejte finančním sankcím Zpracování osobních údajů je dnes nezbytnou součástí všech podnikatelských aktivit a výkonu veřejné správy, dotýká se prakticky každého z nás, ať z pozice zpracovatele (tzv. správce), nebo z pozice fyzické osoby, jejíž data jsou ...   Kurz od firmy: Top Vision
Říjen 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.


Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Připravujeme ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Říjen 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Od 7.9.2017 změna ceny !!!! Přihlášky doručené 7.9.2017 a pozdějji ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Říjen 2017 # GDPR – General Data Protection Regulation. Už nějakou dobu jedno z nejdiskutovanějších témat! Úlohou GDPR je zvýšit ochranu osobních dat občanů. Blíží se datum 25.5.2018, kdy nová legislativa EU vstupuje v platnost. Vznikne tak nový nástroj pro posuzování důvěryhodnosti subjektů trhu.  ...   Kurz od firmy: Top Vision
Listopad 2017 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést d...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2017 - 679 (podle anglické zkratky nazývaného jako GDPR) do procesů společnosti či procesů v podnikání, a jak se vyhnout významným sankcím, které mnohdy mohou být až ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Říjen 2017 # Pro všechny úrovně. Určeno pro Seminář je určen pro vedoucí pracovníky, interní auditory, kontrolní pracovníky, manažery. Cíl semináře Cílem je demonstrovat interní audit připravenosti různých společností na GDPR pohledem advokáta a interního ...   Kurz od firmy: Český institut interních auditorů, z.s.
Listopad 2017 # Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


Říjen 2017 # Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


A-GDPR- Ochrana osobních údajů v personalistice a vedení organizace(akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )

Strana: | 1 << | >> 2 | Celkem: 20 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana | osobních



http://studium-kurzy.cz/skoleni_69177_a-gdpr--ochrana-osobnich-udaju-v-personalistice-a-vedeni-organizace(akreditace---pravo-na-informace-a-ochrana-osobnich-udaju-v-cinnosti-usc-).html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde