Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr - ochrana osobnich udaju ve zdravotnic tvi

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A-GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví # Aliaves&Co., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) - upozornění na nejdůležitější změny - pověřenec pro ochranu osobních údajů - zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci [




Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) - upozornění na nejdůležitější změny - pověřenec pro ochranu osobních údajů - zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci - nakládání se zdravotnickou dokumentací - kamery ve zdravotnických zařízeních


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 9:30 - 10:00 prezence účastníků 10:00 – 12:00 přednáška 12:00 – 12:15 přestávka 12:15 – 14:00 přednáška
  • Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --

SEARCHŠkolení: GDPR


Listopad 2017 # Reagujte na změny a předcházejte finančním sankcím Zpracování osobních údajů je dnes nezbytnou součástí všech podnikatelských aktivit a výkonu veřejné správy, dotýká se prakticky každého z nás, ať z pozice zpracovatele (tzv. správce), nebo z pozice fyzické osoby, jejíž data jsou ...   Kurz od firmy: Top Vision
Říjen 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno - MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.


Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Připravujeme ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Říjen 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 : Od 7.9.2017 změna ceny !!!! Přihlášky doručené 7.9.2017 a pozdějji ...   Kurz od firmy: Aliaves&Co., a.s.
Říjen 2017 # GDPR – General Data Protection Regulation. Už nějakou dobu jedno z nejdiskutovanějších témat! Úlohou GDPR je zvýšit ochranu osobních dat občanů. Blíží se datum 25.5.2018, kdy nová legislativa EU vstupuje v platnost. Vznikne tak nový nástroj pro posuzování důvěryhodnosti subjektů trhu.  ...   Kurz od firmy: Top Vision
Listopad 2017 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést d...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2017 - 679 (podle anglické zkratky nazývaného jako GDPR) do procesů společnosti či procesů v podnikání, a jak se vyhnout významným sankcím, které mnohdy mohou být až ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Říjen 2017 # Pro všechny úrovně. Určeno pro Seminář je určen pro vedoucí pracovníky, interní auditory, kontrolní pracovníky, manažery. Cíl semináře Cílem je demonstrovat interní audit připravenosti různých společností na GDPR pohledem advokáta a interního ...   Kurz od firmy: Český institut interních auditorů, z.s.
Listopad 2017 # Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


Říjen 2017 # Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová


A-GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví

Strana: | 1 << | >> 2 | Celkem: 20 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana



http://studium-kurzy.cz/skoleni_69176_a-gdpr---ochrana-osobnich-udaju-ve-zdravotnictvi.html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde