Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr - ochrana osobnich udaju ve zdravotnic tvi

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A-GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví # Aliaves Co., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) - upozornění na nejdůležitější změny - pověřenec pro ochranu osobních údajů - zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci [




Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) - upozornění na nejdůležitější změny - pověřenec pro ochranu osobních údajů - zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci - nakládání se zdravotnickou dokumentací - kamery ve zdravotnických zařízeních


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 9:30 - 10:00 prezence účastníků 10:00 – 12:00 přednáška 12:00 – 12:15 přestávka 12:15 – 14:00 přednáška
  • 1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí. 2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem. 3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem - potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka. 4. Platební podmínky: a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci. b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí. c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247 - 0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře. 5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá. 6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. 7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce. 8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak. 9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn. 10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci. 11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101 - 2000 Sb. 12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob. 13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě. Za pořadatele Aliaves Co., a.s. ředitel společnosti

SEARCHŠkolení: GDPR


Srpen 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS Akreditace: MV Do naší nabídky nově zařazujeme 2 ...   Kurz od firmy: Aliaves Co., a.s.
Září 2018 # Nařízení zavádí řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sféry. Jedná se např. o novou povinnost jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů, vést dokumentaci o zpracovávaných údajích, povinnost provádět posouzení vlivu na ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Září 2018 # Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zkušeností vám budou předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. * • změny, které přináší nová celoevropská právní úprava ochrany osobních údajů od ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Září 2018 # Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 + ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Říjen 2018 # Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na správce a možnosti jejich ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Září 2018 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Srpen 2018 # Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), z větší části nahrazuje zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přineslo nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést dlouhodobou implementaci nařízení, vlastní schopnost ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Srpen 2018 # Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017 - 679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Je univerzálně použitelné ve všech státech Evropské unie a jeho cílem je zvýšit úroveň ochrany ...   Kurz od firmy: Top Vision
Říjen 2018 # Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Správa dokumentů u původců ve veřejném sektoru v souvislosti s nařízeními EU (eIDAS, GDPR) a po ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2018 # Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Správa dokumentů u původců v soukromém sektoru v souvislosti s nařízeními EU (eIDAS, GDPR) a po ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Červenec 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018 Akreditace: MV Promítnutí GDPR do vnitřních předpisů – pracovní řád, organizační řád a ...   Kurz od firmy: Aliaves Co., a.s.


Červenec 2018 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


A-GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví

Strana: | 1 << | 2 | >> 3 | Celkem: 32 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana



http://studium-kurzy.cz/skoleni_69176_a-gdpr---ochrana-osobnich-udaju-ve-zdravotnictvi.html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde