Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
ochrana osobnich udaju a novy evropsky pravni ramec - gdpr

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR # Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. * Výklad základních podmínek pro zpracování osobních údajů v návaznosti na zvláštní právní přepisy a jejich novelizaci ve vazbě na Obecné nařízení nebo Směrnici 680 - 2016 a aktuální judikaturu v této oblasti. * Praktické příklady řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů (právo na ochranu osobních údajů ve vztahu k právu na informace; používání sledovacích systémů; aplikovatelné právo při přenosu dat do jiných států apod.). * Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.






Obsah kurzu - školení     Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. * Výklad základních podmínek pro zpracování osobních údajů v návaznosti na zvláštní právní přepisy a jejich novelizaci ve vazbě na Obecné nařízení nebo Směrnici 680 - 2016 a aktuální judikaturu v této oblasti. * Praktické příklady řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů (právo na ochranu osobních údajů ve vztahu k právu na informace; používání sledovacích systémů; aplikovatelné právo při přenosu dat do jiných států apod.). * Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.




Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Alena Kučerová - řadu let působila na vedoucích pozicích v Úřadu pro ochranu osobních údajů, je soudním znalcem v oboru ochrana osob, majetku a informací, spoluautorka publikací „Ochrana osobních údajů v otázkách a odpovědích“ (Polygon, 2010) a „Ochrana osobních údajů v praktických příkladech“ (Polygon, 2013)
  • PLATBA ZA SEMINÁŘ A JEHO VYÚČTOVÁNÍ: Po obdržení přihlášky zašleme objednateli [účastníkovi] potvrzení o registraci na semináři současně s výzvou k platbě za seminář [semináře] s přiděleným variabilním symbolem. Platbu provedete na naše číslo účtu 84141061 - 0100 [KB, pobočka Praha 6]. Daňový doklad [fakturu s vyúčtováním] obdrží účastník poštou v termínu předepsaném zákonem po připsání platby na náš účet. V mimořádných případech lze platit na semináři u registrace. V tomto případě obdrží účastník příjmový pokladní doklad o zaplacení a následně poštou řádný daňový doklad. Ve vložném [cena semináře] je zahrnuto drobné občerstvení. Při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] účastnický poplatek nevracíme. Účastnický poplatek vrátíme pouze na základě písemného zrušení přihlášky do tří dnů před konáním akce. Registrace účastníků na semináři je vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin – tj. půl hodiny před zahájením semináře. Registrace účastníků seminářů konaných ve Starých Splavech je od 10.30 do 11.00 hodin [ubytování účastníků od 9.00 hodin].

SEARCHŠkolení: Ochrana osobních údajů


Říjen 2018 # Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. Získáte informace, kdy je ustanovit funkci pověřence, jakými ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Srpen 2018 # Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), z větší části nahrazuje zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přineslo nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést dlouhodobou implementaci nařízení, vlastní schopnost ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Červenec 2018 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Říjen 2018 # Obsah: * Archivace dat * Právní předpisy * Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů * Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, archivní zpracování * Archivace digitální a analogová * Archivace dat jiným subjektem za úplatu * Ohlašovací ...   Kurz od firmy: Studio W
Září 2018 # Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky * Věcná působnost právní úpravy * Místní působnost právní úpravy * Osobní působnost ...   Kurz od firmy: Studio W
Září 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: MV Obsah: I. Úvod k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů ...   Kurz od firmy: Aliaves Co., a.s.
Říjen 2018 # Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů – vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod. Lektor kurzu: Mgr. Nikola DOHNALOVÁ Jednatelka ...   Kurz od firmy: Intellego - vzdělávací agentura
Září 2018 # Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úpravy, včetně nových výkladových pravidel, návrhu nového zákona o zpracování osobních údajů a praktických zkušeností z řady klientských ...   Kurz od firmy: InAkademia s.r.o.


Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR

Strana: | >> 1 << | Celkem: 8 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | Ochrana | osobních | údajů | nový




[?]
http://studium-kurzy.cz/skoleni_67493_ochrana-osobnich-udaju-a-novy-evropsky-pravni-ramec---gdpr.html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde