Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
ochrana osobnich udaju a novy evropsky pravni ramec - gdpr

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR # Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. * Výklad základních podmínek pro zpracování osobních údajů v návaznosti na zvláštní právní přepisy a jejich novelizaci ve vazbě na Obecné nařízení nebo Směrnici 680 - 2016 a aktuální judikaturu v této oblasti. * Praktické příklady řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů (právo na ochranu osobních údajů ve vztahu k právu na informace; používání sledovacích systémů; aplikovatelné právo při přenosu dat do jiných států apod.). * Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.






Obsah kurzu - školení     Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. * Výklad základních podmínek pro zpracování osobních údajů v návaznosti na zvláštní právní přepisy a jejich novelizaci ve vazbě na Obecné nařízení nebo Směrnici 680 - 2016 a aktuální judikaturu v této oblasti. * Praktické příklady řešení častých otázek týkajících se povinností správce nebo zpracovatele při zpracování osobních údajů (právo na ochranu osobních údajů ve vztahu k právu na informace; používání sledovacích systémů; aplikovatelné právo při přenosu dat do jiných států apod.). * Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.




Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Alena Kučerová - řadu let působila na vedoucích pozicích v Úřadu pro ochranu osobních údajů, je soudním znalcem v oboru ochrana osob, majetku a informací, spoluautorka publikací „Ochrana osobních údajů v otázkách a odpovědích“ (Polygon, 2010) a „Ochrana osobních údajů v praktických příkladech“ (Polygon, 2013)
  • PLATBA ZA SEMINÁŘ A JEHO VYÚČTOVÁNÍ: Po obdržení přihlášky zašleme objednateli [účastníkovi] potvrzení o registraci na semináři současně s výzvou k platbě za seminář [semináře] s přiděleným variabilním symbolem. Platbu provedete na naše číslo účtu 84141061 - 0100 [KB, pobočka Praha 6]. Daňový doklad [fakturu s vyúčtováním] obdrží účastník poštou v termínu předepsaném zákonem po připsání platby na náš účet. V mimořádných případech lze platit na semináři u registrace. V tomto případě obdrží účastník příjmový pokladní doklad o zaplacení a následně poštou řádný daňový doklad. Ve vložném [cena semináře] je zahrnuto drobné občerstvení. Při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] účastnický poplatek nevracíme. Účastnický poplatek vrátíme pouze na základě písemného zrušení přihlášky do tří dnů před konáním akce. Registrace účastníků na semináři je vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin – tj. půl hodiny před zahájením semináře. Registrace účastníků seminářů konaných ve Starých Splavech je od 10.30 do 11.00 hodin [ubytování účastníků od 9.00 hodin].
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --

SEARCHŠkolení: Ochrana osobních údajů


Březen 2018 # Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Budete seznámeni s důležitými změnami, které přinese s účinností od května ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Březen 2018 # Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle zákona č. 101 - 2000 Sb. a obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabývá účinnosti dne 25. 5. 2018. Získáte informace, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # V průběhu semináře budete seznámeni s důležitými změnami, které přinese s účinností od května roku 2018 „Obecné nařízení o ochraně osobních údajů“. Řada stávajících povinností byla podstatným způsobem modifikovaná nebo k nim přibyly povinnosti nové, jež primárně posilují práva subjektu údajů a jeho postavení vůči správcům. ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Listopad 2017 # Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON - GDPR), které z větší části nahradí současný zákon č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení přináší nové povinnosti a instituty, zejména klade na správce požadavek samostatně vyhodnotit a zavést d...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Listopad 2017 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : Cílem konference je diskutovat s nejlepšími odborníky z oboru a z praxe o těchto otázkách: * Kde získám úplný seznam položek, které jsou osobním, příp. citlivým, údajem? * Je právo na výmaz osobního údaje v evidenci úplný? * Kdy osobní údaje z evidence mazat nemusím a kdy je smazat nemohu ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.
Březen 2018 # Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí - Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Duben 2018 # Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Prosinec 2017 # Odborný program semináře: * Základní právní rámec oblasti ochrany osobních údajů v EU. * Výklad připravované novelizace zákona č. 101 - 2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve světle probíhajících změn právních podmínek pro zpracování osobních dat. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Listopad 2017 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.
Březen 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) * upozornění na ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.


Listopad 2017 # Cílovou skupinou vzdělávacího programu jsou řadoví a vedoucí úředníci úřadů veřejné správy, včetně úředníků vykonávajících kontrolu ve veřejné správě, kteří si chtějí posílit a zdokonalit znalosti v oblastech práva zejména se zaměřením ...   Kurz od firmy: Český institut interních auditorů, z.s.


Ochrana osobních údajů a nový evropský právní rámec - GDPR

Strana: | 1 << | >> 2 | Celkem: 13 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | Ochrana | osobních | údajů | nový




[?]
http://studium-kurzy.cz/skoleni_67493_ochrana-osobnich-udaju-a-novy-evropsky-pravni-ramec---gdpr.html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde