Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
A GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) [2]

Studium-Kurzy.cz











SEARCHKurzy: GDPR Ochrana


Duben 2018 # Lektor kurzu: Mgr. Nikola DOHNALOVÁ Jednatelka společnosti zabývající se úpravou GDPR ve firmách a na úřadech. Působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů.  Další informace: Účastníci školení obdrží certifikát o absolvování kurzu a podkladové materiály. Součástí ...   Kurz od firmy: Intellego - vzdělávací agentura
Březen 2018 #  Podrobný program bude upřesněn nejpozději do 15.12.2017. Kurzovné: 1.570,-Kč bez DPH  | 1.900,-Kč vč. DPH 2.975,-Kč bez DPH  | 3.600,-Kč vč. DPH, cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu 4.380,-Kč bez DPH  | 5.300,-Kč vč. DPH, cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu Kurzovné zahrnuje: lektorné, školicí ...   Kurz od firmy: InAkademia s.r.o.






A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )

Strana: | 1 << | >> 2 | Celkem: 12 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana | osobních | údajů







OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde