Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
A GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )

Studium-Kurzy.cz











SEARCHKurzy: GDPR Ochrana


Březen 2018 # Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Budete seznámeni s důležitými změnami, které přinese s účinností od května ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.
Leden 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-760 - 2017, název akreditace - GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Jestli někdo v České republice umí odpovědět na některé otázky spojené se ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.
Leden 2018 # Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. • Stručné připomenutí tuzemské stávající právní úpravy a jejích hlavních zásad. • Věcná působnost Nařízení, výjimky. • Místní ...   Kurz od firmy: 1. VOX a.s.


Březen 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno : Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) * upozornění na ...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.
Květen 2018 # Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno GDPR ochrana osobních údajů ve školství - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) - upozornění na nejdůležitější změny - školská dokumentace - fotografie - plnění informační povinnosti - p...   Kurz od firmy: AliavesCo., a.s.
Březen 2018 # Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky * Věcná působnost právní úpravy * Místní působnost právní úpravy * Osobní působnost ...   Kurz od firmy: Studio W
Březen 2018 # Program semináře: * Povinné subjekty, včetně územních samosprávných celků a jejich orgánů a veřejných institucí * Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Leden 2018 # Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016 - 679 - EC), zkráceně GDPR, a požadavky na implementaci systémů ochrany dat dle této směrnice. Tento interdisciplinární kurz seznámí účastníky s ...   Kurz od firmy: ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
Březen 2018 # Program semináře: * Ochrana osobních údajů - Právní úprava - Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec - Zpracování osobních ...   Kurz od firmy: Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová
Únor 2018 # Lektor kurzu: Mgr. Nikola DOHNALOVÁ Jednatelka společnosti zabývající se úpravou GDPR ve firmách a na úřadech. Působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů.  Další informace: Účastníci školení obdrží certifikát o absolvování kurzu a podkladové materiály. Součástí školení je občerstvení a nápoje zdarma. ...   Kurz od firmy: Intellego - vzdělávací agentura
Duben 2018 # Lektor kurzu: Mgr. Nikola DOHNALOVÁ Jednatelka společnosti zabývající se úpravou GDPR ve firmách a na úřadech. Působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů.  Další informace: Účastníci školení obdrží certifikát o absolvování kurzu a podkladové materiály. Součástí ...   Kurz od firmy: Intellego - vzdělávací agentura


Březen 2018 #  Podrobný program bude upřesněn nejpozději do 15.12.2017. Kurzovné: 1.570,-Kč bez DPH  | 1.900,-Kč vč. DPH 2.975,-Kč bez DPH  | 3.600,-Kč vč. DPH, cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu 4.380,-Kč bez DPH  | 5.300,-Kč vč. DPH, cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu Kurzovné zahrnuje: lektorné, školicí ...   Kurz od firmy: InAkademia s.r.o.


A-GDPR Ochrana osobních údajů pro správce, pověřence a další osoby (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )

Strana: | 1 << | >> 2 | Celkem: 12 seminářů, kurzů a/nebo školení



Nebo hledat pouze kurz: | GDPR | Ochrana | osobních | údajů







OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde