Studium, rekvalifikační kurzy, školení a semináře
a gdpr - poverenec spravce tvorba analyz o chrany osobnich udaju (akreditace pravo na in formace a ochrana osobnich udaju v cinnosti u sc)

Studium-Kurzy.cz











ŠKOLENÍ: A -GDPR - Pověřenec, správce, tvorba analýz ochrany osobních údajů (akreditace-Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC) # Aliaves&Co., a.s.

Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV : Obsah semináře: * Povinnost poskytovat informace - působnost povinných subjektů - rozsah poskytovaných informací * Vztah zákona č. 106 - 1999 Sb. k jiným zákonům - zákon o obcích - správní řád - zákon o registru smluv - zákon o zadávání veřejných zakázek apod




: Obsah semináře: * Povinnost poskytovat informace - působnost povinných subjektů - rozsah poskytovaných informací * Vztah zákona č. 106 - 1999 Sb. k jiným zákonům - zákon o obcích - správní řád - zákon o registru smluv - zákon o zadávání veřejných zakázek apod. * Výjimky z povinnosti informace poskytnout - názory - nové informace - ochrana utajovaných informací - ochrana osobních údajů - příjemci veřejných prostředků - ochrana obchodního tajemství - ochrana důvěrnosti majetkových poměrů - další omezení práva na informace * Právo na informace – procesní část - základní pojmy - způsob poskytování informací - zveřejňování informací - žádost o informace - vyřízení žádosti - lhůty - rozhodnutí o odmítnutí - stížnost - náklady - šikanózní podání - výroční zpráva


Podrobnosti o kurzu & přihláška na kurz
  • JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
  • * Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV ** V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312 - 2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel. * * Forma výuky: Prezenční * Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 – 10:30 přednáška 10:30 – 11:00 přestávka 11:00 – 12:30 přednáška 12:30 – 13:00 přestávka 13:00 – 15:00 přednáška
  • Objednavatel zasláním této přihlášky bere na vědomí podmínky dodavatele: Přihlášku lze stornovat nejpozději 5 pracovních dnů před konáním akce. Účastnický poplatek bude vrácen pouze na základě písemného zrušení přihlášky. Při neúčasti účastníka nebo jeho náhradníka se účastnický poplatek nevrací.
Termíny školení -- NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT --
http://studium-kurzy.cz/skoleni_69240_a--gdpr---poverenec--spravce--tvorba-analyz-ochrany-osobnich-udaju-(akreditace-pravo-na-informace-a-ochrana-osobnich-udaju-v-cinnosti-usc).html






OBEC.net, sro
CZ, Brno, Potocni 8

info(at)obec.net
tel: 775 193 488
  Pujcovna-Pronajem.cz Registrace zdarma
PraceJobs.com Volné pracovní místa






[?]

[?]
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde